ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ


ΚΕΝΤΡΙΚΟ

Δίπλα στον οδικό άξονα της Νέας Εθνικής οδού Αθηνών –Κορίνθου, στο κόμβο της Πάχης  Μεγάρων και μόλις 42 χιλιόμετρα απ την Αθήνα βρίσκονται οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του οινοποιείου της εταιρείας Ιωάννη & Νικολάου Κ. Γκίνη Ο.Ε.

Μέσα σ αυτές περιλαμβάνονται:

  • Ο χώρος παραλαβής της πρώτης ύλης .
  • Ο χώρος οινοποίησης με τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, όπως πιεστήρια πνευματικά και κενού, σύγχρονοι οινοποιητές για την οινοποίηση των κόκκινων σταφυλιών, ψυκτική μονάδα και δεξαμενές ελεγχόμενης ζύμωσης, ,φυγοκεντρικός καθαριστής, φίλτρο κενού, φίλτρο γης διατόμων, φίλτρο πλακών για χαρτί καθώς και φίλτρο πρέσας με φιλτρόπανο.
  • Ο χώρος αποθήκευσης που περιλαμβάνει δεξαμενές τσιμεντένιες στεγανοποιημένες με εποξειδική ρητίνη καθώς και ανοξείδωτες ,συνολικής χωρητικότητας 1.200 τόνων.
  • Ο χώρος εμφιάλωσης και συσκευασίας με σύγχρονη εμφιαλωτική γραμμή.

 

Οι αυξανόμενες ανάγκες της επιχείρησης οδήγησαν στην δημιουργία υποκαταστήματος στην περιοχή Βαρέας Μεγάρων και μόλις 1 χλμ από τις κεντρικές εγκαταστάσεις. Μέσα σ αυτό βρίσκονται ανοξείδωτες δεξαμενές με ικανότητα αποθήκευσης 1.300τόννων καθώς και φυλασσόμενος  χώρος στάθμευσης του ιδιόκτητου στόλου μας με οχήματα ικανά να αντιμετωπίσουν την κάθε ανάγκη που θα προκύψει.